MASSAGE HOS LYSTRUP FYSIOTERAPI

Døjer du med muskelspændinger, generel anspændthed, ømme muskler eller lignende? I så fald tilbyder vores massør fysiurgisk og velvære massage, som kan hjælpe dig. Mange har det med at gå rundt med skævheder, de ikke altid får gjort noget ved i tide. Her kan det være vigtigt at få løst disse skævheder og undgå problemstillinger eller ubehag i kroppen gennem en god, professionel massage. Hos Lystrup Fysioterapi har vi altid dine ønsker og behov i fokus, så vi kan sikre, at enhver behandling tager udgangspunkt i netop dig.

 

Øg dit overskud og velvære

Massage benyttes både til akutte og mere længerevarende skader, med formålet at øge blodgennemstrømningen og fjerne ophobning af mælkesyre og affaldsstoffer for at smertelindre, samt stimulere til nedsat spænding og stress i kroppen. Regelmæssig massage kan give større overskud og øget velvære og fungerer således som et glimrende supplement til øvrige fysioterapeutiske behandlingsformer.

 

Kompetente og professionelle massører i Lystrup nær Aarhus

Alle vores massører er håndplukkede fysioterapeutstuderende, der alle har færdiggjort deres eksamen i massage. Det er således massører med den nyeste viden om kroppen og dens behov, som du kan glæde dig til at få behandling af, når du lægger dig på briksen hos os til en god massage. Hos Lystrup Fysioterapi benytter vi de rigtige massageteknikker efter behov. Hvis du er bosiddende i- eller omkring Lystrup, finder du derfor den rigtige massør, når du ønsker en god, professionel massage. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om vores massagebehandlinger.

Priser

30 minutter Kr. 199,95kr
60 minutter Kr. 375kr
10 x 30 minutter Kr. 1800kr
10 x 60 minutter Kr. 3600kr
Kontakt os på tlf. 86224590 for at bestille en tid.